Jump to content

Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Forum Komuniti HijauKuning
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Database Forum HijauKuning telah mengalami masalah, oleh itu para forumer yang mendaftar selepas 1 April 2011 diminta daftar semula ID forum anda.
Untuk Rakan Kelab yang perlu mendaftar semula tetapi telah membuat bayaran, diminta hubungi Admin untuk bantuan.
Kami memohon maaf di atas segala kesulitan ini. Terima kasih di atas kerjasama anda
Anda juga kini boleh melayari forum ini menggunakan akaun Facebook anda tanpa perlu melalui pendaftaran atau login seperti biasa. Hanya klik pada icon Login With Facebook dan ikut arahan yang tertera.

Photo

Kaunter Pertanyaan


  • Please log in to reply
1773 replies to this topic

#1761
KCC

KCC
  • Members
  • 9 posts
Salam warga HKC..

Tumpang tanya, awat bila bukak forum HKC asyik kluaq "Reported Attacked Site"?

Sorry kalau dah ada yg bertanya. harap dapat diperbaiki secepat mungkin.. tq

#1762
ash

ash
  • Members
  • 156 posts

<br />Salam warga HKC..<br /><br />Tumpang tanya, awat bila bukak forum HKC asyik kluaq &quot;Reported Attacked Site&quot;?<br /><br />Sorry kalau dah ada yg bertanya. harap dapat diperbaiki secepat mungkin..  tq<br />

<br /><br /><br />

wei zai.. aku igt aku sorg ja yg kena.. sama la..

#1763
KCC

KCC
  • Members
  • 9 posts

<br />

&lt;br /&gt;Salam warga HKC..&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tumpang tanya, awat bila bukak forum HKC asyik kluaq &amp;quot;Reported Attacked Site&amp;quot;?&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Sorry kalau dah ada yg bertanya. harap dapat diperbaiki secepat mungkin..  tq&lt;br /&gt;

&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<br /><br />wei zai.. aku igt aku sorg ja yg kena.. sama la..<br />

<br /><br /><br />

tu la.. harap admin dpt announce n solve permasalahan nih..

#1764
saiful

saiful
  • Root Admin
  • 3,896 posts
Pihak admin masih lagi dalam proses menangani masalah ini. Ada script luar yang dah ganggu...

#1765
Alien_bumi

Alien_bumi
  • Members
  • 364 posts
'setting' dah tukar ka..HKC tak meriah mcm dulu..'forumers' tak boleh nak post dalam shout box.. ada masalah ka, pakar IT kan banyak dalam ni, tanya la depa...

Edited by Alien_bumi, 31 March 2011 - 05:24 PM.


#1766
Cosmo Artemis

Cosmo Artemis
  • Rakan Kelab
  • 386 posts

Tuan...saya dah jadi ahlli berbayar...tapi tak boleh login...kena pedai ayam...ka sebab saya tak bayaq yuran tahunan lagi?



#1767
martarit

martarit
  • Root Admin
  • 1,298 posts

Tuan...saya dah jadi ahlli berbayar...tapi tak boleh login...kena pedai ayam...ka sebab saya tak bayaq yuran tahunan lagi?

diminta PM saiful untuk tindakan lanjut



#1768
lacaruna

lacaruna
  • Members
  • 78 posts

salam moderator..masalah sy adh tak bleh nak shout box, icon2 forumer lain jd error...mungkin diluar sana byk lg forumer m'alami problem yg sama..



#1769
~the_adiEy~

~the_adiEy~
  • Rakan Kelab
  • 399 posts

salam moderator..masalah sy adh tak bleh nak shout box, icon2 forumer lain jd error...mungkin diluar sana byk lg forumer m'alami problem yg sama..

cuba www.hijaukuning.com/komuniti 



#1770
Cosmo Artemis

Cosmo Artemis
  • Rakan Kelab
  • 386 posts

Apa masalah sebenarnya yang telah melanggari forum ni



#1771
martarit

martarit
  • Root Admin
  • 1,298 posts

kekorupsyen pengkalan data ... data yang sempat dibackup pun hat lama, so sabo jer lahhh ...



#1772
Qfirdaus

Qfirdaus
  • Penghulu
  • 2,244 posts

tapi lani dah koi ok



#1773
Cosmo Artemis

Cosmo Artemis
  • Rakan Kelab
  • 386 posts

Saipol pi mana? Saya PM dia tak jawab pun? Saya tak buleh tgk lagi thread ahli berbayar ni. Ka sbb saya belom bayar yuran keahlian?



#1774
globe

globe
  • Members
  • 67 posts
Salam cosmo, salam saipol. Semakin meriah dh forum hkc. Semoga lepaih ni laghi meriah bersama kwn2 semua..idup Mukriz!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users